Tervetuloa Valopäiville Seinäjoelle 23.-24.5.2024!

Tervetuloa ensimmäistä kertaa järjestettäville Valopäiville Seinäjoelle 23.-24.5.2024!

Tapahtuma järjestetään perinteisten Puuseppäpäivien yhteydessä ja ovemme ovat avoinna molempina tapahtumapäivinä klo 9-16.

Nähdään osoitteessa Yrittäjäntie 6!

Uudistunut showroom

Tule tutustumaan täysin uudistettuihin näyttelytiloihimme ja viimeisimpiin uutuustuotteisiimme. Esillä on näyttävästi mm. koko uusi alumiiniprofiilivalikoimamme ja uuden teknologian LED-nauhat, Zumtobel tuoteuutuudet ja valonohjauksen mullistava ProtoPixel.


Asiantuntijoita paikalla

Osaavan myyntitiimimme lisäksi pääset keskustelemaan tuotteista ja kuulemaan uutuuksista suoraan asiantuntijoilta, mm. Casambilta ja Zumtobelilta.

Herkulliset tarjoilut

Tapahtumasta ei tarvitse lähteä nälkäisenä, sillä torstaina 23.5. tarjolla on herkullista varraspossua ulkogrillissä. Lisäksi kahvit & makeaa pääsee maistamaan sisätiloissa.

Eepeen Autotalo ja S-Business paikalla

Nyt täyssähköinen tonniluokan pakettiauto Eepee Autotalosta pakettihintaan! Peugeot e-Expert 75 kWh 136 XL ajovalmiina, tule koeajolle.

Perjantaina paikalla myös S-Business! S-Business on ABC:n oma yrityskortti, jolla saa mm etuja ja alennuksia tankkauksista ja autopesuista. Tee S-Business hakemus paikan päällä, niin saat erikoisedut ja yllätyslahjan.

Iltatapahtuma 23.5.2024

Seinäjoen Keilahallilla on torstai-iltana yhteinen iltatapahtuma, jolloin keilausradat on varattu käyttöömme. Illan aikana herkullinen buffet-tarjoilu.

Voit ilmoittautua iltatapahtumaan tästä linkistä.

Torstai illan virallinen jatkopaikka on Kultainen Kulaus Seinäjoen keskustassa

Majoitustarjous

Hotelli Almassa: Käytä varausta tehdessäsi koodia “PUUSEPPÄPÄIVÄT2024”
Orginal Sokos Hotel Lakeus: Tarjous voimassa 2 viikkoa ennen ajankohtaa mennessä tehtyihin varauksiin. Käytä varausta tehdessäsi koodia “Bpuuseppa2024”

Puuseppäpäivät samalla reissulla!

Sisaryrityksemme Helatukku Finland Oy ja Suomen Helakeskus Oy järjestävät perinteiset puusepänteollisuuden ammattilaisten avointen ovien päivät samaan aikaan osoitteessa Yrittäjäntie 6 ja Rekkaväylä 7, käy samalla tutustumassa puusepänteollisuuden uutuustuotteisiin.

Next
Next

TIEDOTE 15.3.2024, KVS Oy lopettaa urakoinnin ja keskittyy valaistusprojekteihin