Blogisarja henkilöt KVS:n takana: Juha Rasi

Aloitamme uuden blogisarjan, jossa esittelemme henkilöt KVS Valaistussuunnittelun palveluiden takana. Työharjoittelijamme Juha Rasi, 24, kokee ,että työtehtävät KVS:llä ovat hyvin monipuolisia ja hyvällä tavalla haastavia.

 

Mitä teit ennen KVS Valaistussuunnitteluun tulemista ja miten päädyit nykyiseen työhösi?

Olen 4. vuoden International Business opiskelija Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijavaihtovuoden jälkeen suorituksia oli kertynyt jo sen verran, että seuraavaksi minulla oli edessäni työharjoittelun suoritus ja jo muutaman viikon etsimisen jälkeen löysin koulun kautta avoimen paikan KVS Valaistussuunnittelusta. Otin ensin yhteyttä Jussi Vainioon joka haastatteli minut ja viikko haastattelusta ja olinkin jo töissä KVS toimistolla.

 

Millaisia tehtäviä työhösi KVS:llä kuulu?

Tällä hetkellä työtehtävien kirjo on todella monipuolinen mutta jos työtehtäväni tiivistää niin ne ovat markkinoinnin ja myynnin suunnittelua, varaston hallintaa, tuotteiden maahantuontia, sekä osto- ja myyntireskontran kehittämistä.

Jos avaan vähän näitä tehtäviä niin markkinoinnissa olen keskittynyt sosiaalisen median kanaviin esim. Facebook ja Linkedin sekä muunlaisen markkinointimateriaalin tuottamiseen.

Varaston hallinnassa taas on tapahtunut valtavia muutoksia KVS toimitilojen laajenemisen johdosta, jonka vuoksi olemme saaneet aloitettua suuremman näyttelytilan luomisen.

Reskontran hoidossa taas sitten onkin kiteytynyt systemaattisuus ja tiedot jotka ovat kertyneet varastonhoidosta.

Voisi kai siis sanoa että olen KVS:n jokapaikanhöylä?

 

Mikä on työssäsi parasta?

Työssäni parasta on työpaikan työilmapiiri ja se, että saan työskennellä alalla jossa jokainen päivä on erilainen.

Myöskin työtehtävien haastavuus ja sen myötä annettu vapaus toteutuksissa on mielestäni mahtavaa ja viimeisimpänä esimerkkinä tästä on pian KVS kotisivuilla julkaistava uusi tuotekatalogi jonka parissa olen työskennellyt.

 

Julkaisemme seuraavan osan blogisarjasta perjantaina 28.10 jolloin esittelemme KVS Sisustussuunnittelija Milla Santamäen.