Blogisarja henkilöt KVS:n takana: Milla Santamäki

Sisustussuunnittelija Milla Santamäen arkeen kuuluu erilaisten värimaailmojen luomista asikkaiden koteihin.

Mitä teit ennen KVS:lle tulemista ja miten päädyit nykyiseen työhösi? 

Olen valmistunut v. 2000 tradenomiksi, ja tein monenlaisia toimistotöitä, olen mm. työskennellyt autokaupan rahoitusyhtiössä ja autosihteerinä.

Kolmannen lapseni syntymän ja äitiysloman jälkeen ajattelin, että nyt tai ei koskaan lähden toteuttamaan haaveitani työstä sisustusalalla. Pääsinkin Ilmajoen Sedu koulutuskeskukseen opiskelemaan sisustuksen ja tilan koulutusohjelmaan.

Ensimmäinen työharjoittelun aika oli melko pian koulun aloittamisen jälkeen ja soitin silloin KVS:n harjoittelupaikan toivossa. Yrityksellä oli jo ollut ajatuksissa täydentää palveluitaan sisustussuunnittelulla, joten pääsin heti toteuttamaan ja rakentamaan omaa konseptiani ja tässä sitä ollaan, nyt olen yksi yrityksen osakkaista ja toimenkuvani on monipuolinen.

Millaisia tehtäviä työhösi KVS:llä kuuluu? 

Pääpaino työssäni on sisustussuunnittelussa, mutta yritystoimintaan liittyy myös paljon muuta, kuten markkinointia ja myyntiä. Teen myös taloushallintoa, koska se on aiemmalta ammatiltani minulla vielä hyvin verissä.

Mikä työssäsi on parasta? 

Työssäni parasta ovat uudet haasteet, uudet asiakkaat ja sitä myötä hienot toteutuneet projektit. On upea tunne, kun sisustussuunnitelma muuttuu paperilta ja ajatuksista todeksi. Paras palaute minulle on sisustussuunnitelmaani tyytyväinen asiakas valmiin lopputuloksen kanssa.

Julkaisemme seuraavan osan blogisarjasta perantaina 4.11., jolloin esittelemme yhden KVS:n sähkömiehistä, Jussi Vainion.

 

Lue myös blogisarjan aiemmat osat: 

Juha Rasi          tästä