Blogisarja henkilöt KVS:n takana: Vesa Talvitie

Vesa Talvitie edustamassa KVS Joupin Sisusta avajaisissa.

Vesa Talvitie edustamassa KVS Joupin Sisusta avajaisissa.

1. Mitä teit ennen KVS:lle tulemista ja miten päädyit nykyiseen työhösi?

Viimeiset vuosikymmenet ovat kuluneet suurelta osin teollisuusendoskopian parissa, josta johtuen kaikenlainen tähystykseen liittyvä on tullut hyvin tutuksi.

LED-herätyksen koin vuonna 2009, kun ”sähköttömälle” mökille oli mahdollista toteuttaa riittävä valaistus vain pelkän akun voimalla – ja hyvä tuli!

Kiinnostus LED valoja kohtaan paheni entisestään, kun vuonna 2011 aloitettuun talon peruskunnostukseen liittyen kotiimme päätettiin myös päivittää ajanmukainen valaistus. Niinhän siinä sitten kävi, että kun LED-valojen lisäksi valojen ohjaus toteutettiin Talomat-automaatiolla, niin jos mökistä tuli hyvä niin talosta sitten tulikin jo tosi hyvä!

Em. taloremontin aikoihin, valo- ja Talomat-asioihin liittyen tutustuin myös Jukkaan (Asp), ja pari vuotta myöhemmin huomasinkin olevani mukana Jukan alulle laittaman KVS:n toiminnassa.

 

2. Millaisia tehtäviä työhösi KVS:llä kuuluu?

Kaikki tehtävät, mitä insinöörille voi antaa, kunhan ne ovat kevyitä ja helppoja. Hyvin usein niissä on joitain teknisiä tai kaupallisia asioita, usein myös numeroita. Päätoimialueikseni onkin muodostunut maahantuonti ja sitä kautta myös LED-asiantuntijan rooli.

Tosin täytyy myöntää ettei kahvinkeittokaan ole täysin vieras toimenkuva.

 

3. Mikä työssäsi on parasta?

Liukuva työaika, uudet kokemukset ja maailmanrauha.

 

Julkaisemme seuraavan osan blogisarjasta perjantaina 18.11. jolloin esittelemme KVS:n sähkö- ja putkimiehen, Ari Laurilan.

 

Lue myös blogisarjan aiemmat osat:

  • ·         Jussi Vainio                   Tästä
  • ·         Milla Santamäki             Tästä
  • ·         Juha Rasi                       Tästä