KODIN JOULUINEN SISUSTUS

Joulun tunnelma syntyy mm. jouluisista tekstiileistä, joulukukkien tuoksusta ja kynttilöistä.

On joulukuun toinen päivä, ja kotimmekin saa pukeutua taas jouluiseen asuun. Sisustuksellisesti joulu on perinteisesti mielletty väreiltään punaiseksi ja vihreäksi, mutta joulun voi yhtä hyvin luoda myös hopeisena, kultaisena tai mustavalkoisena.

Jouluisia koristeita saattaa kodista löytyä jopa vuosikymmenten takaa, ja niitä ilman joulu ei vain tule. Näistä koristeista voi tehdä harkittuja asetelmia, jolloin niitä ei tarvitse ripotella ympäri asuntoa pöydille ja hyllyille.

Jouluista tunnelmaa pääsee kotiin luomaan pienillä asioilla. Sytytä muutamia kynttilöitä, joko lyhtyihin tai tuikkuihin. Joulukukista tulee sekä väriä, että jouluntuoksua. Kukkien sijasta voi käyttää vaikkapa luonnosta poimittuja havuja tai varpuja.

Tärkeintä on yhdessäolo, rauhallinen tunnelma ja joulumieli. Mukavaa joulunaikaa! 

Perinteinen, aito joulukuusi, on monille vieläkin se joulun must have -juttu.

Joulukoristeista voi tehdä kauniita, harmonisia asetelmia kera kynttilöiden ja kukkien.

Joulukoristeista voi tehdä kauniita, harmonisia asetelmia kera kynttilöiden ja kukkien.

Joulunsaunaa rakastavat kaikki. Saunaankin pystyy luomaan jouluista tunnelmaa.

Joulunsaunaa rakastavat kaikki. Saunaankin pystyy luomaan jouluista tunnelmaa.

Trendikäs huonekuusi sopii luomaan joulutunnelmaa myös pieniin koteihin.