KVS Valaistussuunnittelu Seinäjoen Asuntomessuilla 2016

Olemme olleet positiivisesti kiireisiä koko kevään. Yrityksemme on edustettuna neljässä kohteessa tulevan kesän Asuntomessuilla Seinäjoella. Omatalo Armakseen, kohde nro. 7 olemme toteuttaneet sekä sisustus-, että valaistussuunnittelun. Sähköurakoinnin ja valaistussuunnittelun olemme toteuttaneet seuraavissa kohteissa: Lakeuden Jämerä Kutsu, nro. 43, Honkatalot Lumimustikka nro. 41 ja Kastelli Koria nro. 36. Kaikissa em. kodeissa on taloautomaatioratkaisuna edustamamme Talomat -taloautomaatiojärjestelmä. 

Tervetuloa siis kesällä Seinäjoen Asuntomessuille, pääsette tutustumaan yrityksemme upeisiin valaistus- ja sisustusratkaisuihin 8.7.-.7.8.2016. Olemme tavattavissa myös koko messujen ajan omalla messuosastollamme kohteessa Lumimustikka, nro.41.