Esittelyssä Omatalo Armas, asuntomessukohde nro. 7

Asuntomessukohteeseen nro. 7, Omatalo Armas, yrityksemme sai toteuttaa sekä sisustus-, että valaistussuunnitelman. Armas on asiakkaan toiveiden mukaisesti suunniteltu 1,5-kerroksinen koti.

Asiakkaan haaveissa oli ennen kaikkea lämminhenkinen, kodikas koti. Omatalon Armas on talo, joka on toimiva lapsiperheelle ja on samaan aikaan viihtyisä. Keittiö, ruokailutila ja olohuone yhtenä tilana muodostavat kodin sydämen, joka mahdollistaa koko perheen ja vieraiden yhdessäolon samassa tilassa. Sisustuksen sävyissä on käytetty harmaata ja valkoista, mutta yksityiskohdissa nähdään myös mustaa ja vaaleanpunaista. Armas on lopputulokseltaan onnistunut yhdistelmä skandinaavisesta kotista, jossa on myös pieniä romanttisia elementtejä. Nämä tekevät kodista tunnelmallisen.

Alakerrassa on kirjastohuone, jonka sisustuksessa näkyy Provinssirockin historia tapetin kuvakollaasissa. Kirjastohuone toimii myös vierashuoneena. Talon isäntä on kokenut Provinssirock kävijä, takana hänellä on 23 kertaa ko. festareita! Provinssirockin henkeen yrityksemme toteutti huoneeseen talon isännän vanhoista Converse tennareista kattovalaisimen. Näissä tennareissa saattaa olla vielä ripaus Provinssin hiekkakentän pölyäkin. Nostakaa siis katseenne myös kattoon tässä kohteessa vieraillessanne. 

Ihastusta Armaksessa on herättänyt myös talon Harvian toimittama pikimusta sauna. Savusaunamainen tunnelma on hieno kontrasti täysin valkoiselle kylpyhuoneelle.

Messut ovat auki 7.8.2016 saakka. Tervetuloa vierailemaan Omatalo Armakseen.

Meidän valaistus- ja sähköurakointikohteimme ovat kohdenrot. 36, 41 ja 43. Näissä kohteissa muistakaa myös katsella ylöspäin. Meidän edustamamme VectaDesign -kangaskattoratkaisut ovat esillä näissä kodeissa. 

 

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä

Photo by Jaakko Niemelä