Kaunista ja elävää pintaa mikrosementillä

KVS Sisustussuunnittelu kouluttautui 3.9.2016 Tampereella Suomen Betonileimasimen järjestämällä kurssilla mikrosementeistä.

Mikrosementti on erittäin ohut, värillinen sementtipohjainen mikrotasoite.  Sillä saadaan elävää, kulutuksen kestävää, vedenpitävää,  erittäin kaunista pintaa. Alustaksi mikrosementille käy lähes mikä vaan, mm. kipsilevy, vanha laatta tai betoni. Sävyvalikoimaa löytyy tällä hetkellä 68 eri väriä, joten jokaiseen sisustuskokonaisuuteen löytyy varmasti sopiva sävy.

Mikrosementti sekoitetaan akryyliin ja liipataan teräslastalla seinään, lattiaan, portaisiin tai vaikka keittiön työtasoon. Ainutlaatuinen pinta syntyy jokaisen asentajan omasta kädenjäljestä. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja kestävä, mutta kuitenkin myös joustava. Pinnoitteen paksuus on vain muutamia millimetrejä.

Mikrosementti on siis hyvä vaihtoehto esim. vanhoihin kylpyhuoneisiin, joiden ilme halutaan uudistaa. Käsittelemällä kylpyhuone mikrosementillä päästään eroon myös laattasaumoista ja niiden hankalasta puhtaanapidosta.

Kun vielä valaistus on tilassa suunniteltu oikein, mikrosementti pääsee kunnolla oikeuksiinsa ja valloittaa kauneudellaan! Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan sinulle yhdessä upea sisustuskokonaisuus mikrosementillä! info@kodinvalaistussuunnittelu.fi/ 044-972 696