Mistä vauhtia asunnon myyntiin?

Asuntoa myytäessä tähtäin on myydä se nopeasti ja parhaalla mahdollisella hinnalla. Myytäessä kannattaa realistisesti huomioida asunnon kunto ja ensivaikutelma, mikä välitetään ulkopuoliselle katsojalle.

Asuntoa ostaessa monesti ratkaisee se tunne, joka välittyy sisään astuessa. On tärkeää luoda kotiin lämminhenkinen tunnelma, joka herättää ostajaehdokkaan mielenkiinnon.

Miten sitten voit valmistautua asuntoesittelyyn?

Kaikkiin tiloihin pätee muutama sama vinkki:

·        Siivoa

·        Karsi henkilökohtaiset tavarat

·        Korjaa pois kaikki rikkinäinen ja huonokuntoinen

·        Kiinnitä huomiota riittävään valaistukseen

Eteinen on äärimmäisen tärkeä ensivaikutelman antaja. Se toivottaa mahdollisen ostajan tervetulleeksi, joten eteiseen kuntoon ja ulkonäköön on hyvä panostaa. Tärkeitä ovat myös keittiön ja pesutilojen kunto ja siisteys. Ostajaehdokas suunnittelee tilaa omia toiveitaan ja tarpeitaan ajatellen, jota asunto pitäisi aina saada vaikuttamaan avaralta, jolloin tilan hahmottaminen on helpompaa. Tämä onnistuu käyttämällä sisustuksessa vaaleita sävyjä.

Me KVS:ssa autamme asunnon myynnissä tehden kotien myyntistailausta. Annamme vinkkejä, ohjeita ja stailaamme tilan kauniiksi ja houkuttelevaksi. Myyntistailaukseen riittää monesti pienet muutokset, jolloin mitään remontteja ei tarvitse tehdä. Stailauksella tilasta saadaan toimiva ja tyylikäs.

Myyntistailauksen viimeistelee ammattivalokuvaajan ottamat laadukkaat valokuvat.