Miksi käyttää sisustus- ja valaistussuunnittelijaa?

IMG_20170126_064838_666.jpg

Ajatteletko, että sisustus- ja valaistussuunnittelijan käyttö on kallista? Ehkä turhamaistakin? Todellisuudessa suunnittelijan palvelun ostaminen on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin.

 

Suunnittelijaa käyttämällä säästää puhdasta rahaa.

-          Me ammattilaiset valitsemme kerralla tilaan sopivat tuotteet ja materiaalit, jolloin vältytään virheostoilta.  Meillä on myös valmiit kontaktit, jolloin materiaalikustannukset laskevat.  Lisäksi meillä KVS:llä kaikki valaisimet ovat oman maahantuontiamme, jolloin loppuhinnat asiakkaillemme pysyvät edullisina.

Ota rennosti.

-          Uudiskohteen rakentaminen tai kattava saneeraus vanhassa kohteessa on aina aikaa vievää ja samalla pitäisi hoitaa ja pyörittää kuitenkin arjen kuviot. Me suunnittelijat autamme tässä säästämällä teille omaa aikaa, sillä me selvitämme materiaalit ja tuotteet sinulle valmiiksi. Vältyt jatkuvalta kauppojen kiertämiseltä, materiaaliähkyltä ja valinnanvaikeudelta.

Koti tuntuu ja näyttää omalta.

-          Meidän työmme suunnittelijoina loppuu vasta sitten, kun sinä olet hyväksynyt ehdotuksemme, ja kohde tuntuu materiaaleineen, valaistuksineen ja kaikkine tuotteineen omaltasi. Me autamme sinua saamaan kiinni toiveistasi ja haaveistasi, ja kannustamme valinnoillamme.

Budjetti pitää.

-          Suunnittelijaa käyttämällä hommat sujuvat jouhevasti ja rakentaminen/ remontointi helpottuu, tarjousten pyytäminen on selkeää, ja myöskin projektin aikataulu ja budjetti pitää, kun suunnitelmaa lukemalla kaikki tietävät mitä minnekkin on tulossa.   

Kannustamme kaikkia käyttämään rohkeasti suunnittelijaa. Me kuuntelemme toiveenne ja toteutamme haaveenne budjettinne mukaisesti!