KVS Oy:n vuoden 2017 katsaus

IMG_5149-2.jpg

KVS Oy:n vuoden 2017 katsaus

Vuosi 2017 on kulunut yrityksessämme nopeasti. Siihen on mahtunut paljon erilaisia töitä ja haasteita.

On stailattu myyntiin tulevia koteja, valmistunut upeita sisustussuunnitteluja sekä niistä valmiita koteja. On tehty lukemattomia valaistus- sekä sähkösuunnitteluja sekä asennettu Talomat-automaatiojärjestestelmiä, tehty paljon erilaisia sähköasennuksia ja urakointeja sekä pienempiä saneerauksia.

Olemme nähneet tyytyväisiä ja iloisia asiakkaita. Se on meille se tärkein ja arvokkain asia yritystoiminnassamme. Se tuo meille onnistumisen iloa sekä energiaa tehdä tätä työtä. Haluamme myös jatkossa ikuistaa kauniita ratkaisuja teidän muidenkin katseltavaksenne ja tuoda inspiraatioita tuotoksillamme. Tähän olemmekin saaneet apuja valokuvauksen ammattilaiselta, kiitos!

Haluan kiittää teitä kaikkia asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä tietenkin KVS:n koko tehotiimiä. Ilman teitä ei tämä olisi ollut mahdollista. Erittäin hyvää ja valaisevaa uutta vuotta 2018 kaikille!

KVS Oy

Jukka Asp, CEO