Illat pimenee, huomioi hyvä valaistus!

Nyt alkavan syksyn aikana on erityisen hyvä ajankohta kiinnittää huomiota hyvään ja terveelliseen valaistukseen. Pimeiden iltojen taas saavuttua hyvällä valaistuksella saadaan aikaan kaunis ja tasapainoinen tunnelma niin ulos kuin sisällekin. 

Paras valaistus saadaan aikaiseksi, kun tilassa on paljon pieniä valonlähteitä. Valaistusratkaisu, jossa vain yksi valonlähde on keskellä huonetta ja kattoa, ei tue terveellistä ja tasapainoista valaistusta. Silloin valaisimesta tarvitaan erittäin paljon tehoja, jotta valoa saataisiin tuotettua myös tilan seinustoille. Tilaan muodostuu voimakas kontrasti, jolloin silmät joutuvat tekemään kovasti töitä tarkentaakseen näön oikein. Kun silmät tekevät kokoajan töitä, ne myös väsyvät nopeasti.

Tärkeintä on luoda jokaiseen kotiin yksilöllisesti paras mahdollinen valaistus asukkaidensa mukaan. Valonlähde on aina valittava sen mukaan, mihin tarkoitukseen valoa tarvitaan.

Teemme veloituksetta valaistuskartoitusta Seinäjoen alueella (n.15km säteellä). Ehdotamme ratkaisuja, joita valaistuksen osalta kannattaisi tehdä, ja mitä muutokset maksaisivat . Ota meihin rohkeasti yhteyttä 044 972 69 62.

 

P.S. Tulemme syksyn aikana kertomaan paljon asioita valaistukseen sekä sen tekniikkaan liittyen. Seuraahan blogiamme, niin pysyt kartalla.