VAUHTIA ASUNNON MYYNTIIN! -MYYNTISTAILAUS

Houkuttelevassa myyntikuvassa on mukava, kotoinen tunnelma ilman liikaa tavaramäärää. Stailaus: KVS Oy Valokuvaus: Samuel Hoisko

Jos olet päättänyt laittaa asuntosi myyntiin, toivot varmasti, että kotisi menee kaupan nopeasti ja parhaaseen mahdolliseen myyntihintaan. Myyntinopeus auttaa sinua tekemään kaupat jo ehkä kiikarissa olevasta uudesta asunnosta ja se, että saat parhaan mahdollisen hinnan nykyisestä asunnosta on apuna uuden kodin maksamisessa.

Myyntistailaus on yksi tapa saada nämä kaksi asiaa onnistumaan.

Myyntistailaus tehdään pelkästään uutta potentiaalista asukasta varten. Ostajalla saattaa olla täysin eri mieltymys asunnon sisustuksen ja tilankäytön suhteen, joten myynnissä on tärkeää tuoda esiin asunnon muotoa, mittasuhteita ja muuntautumiskykyä.

JÄLKEEN: Makuuhuoneen tyyliä yhtenäistetty ja pehmennetty tekstiileillä.

JÄLKEEN: Makuuhuoneen tyyliä yhtenäistetty ja pehmennetty tekstiileillä.

ENNEN: Tässä kuva makuuhuoneesta ennen stailausta.

ENNEN: Tässä kuva makuuhuoneesta ennen stailausta.

Myyntistailauksessa tuodaan asunnon parhaat puolet esiin. Siinä ei yritetä peittää asunnon mahdollisia virheitä. Stailaus tehdään ammattilaisen silmin ja silloin asunnosta poistetaan esim. huonekaluja, jotka saattavat häiritä uuden mahdollisen ostajan saamaa vaikutelmaa kodista. On tärkeää, että asunto näyttää avaralta, valoisalta ja siistiltä. Tilantuntu on tärkeä myyntivaltti. Stailaaja näkee kodista nekin kohdat, joille itse olet mahdollisesti sokaistunut. Asunnon ominaisuudet siis ovat erityisen tärkeät ja henkilökohtaiset tavarat on silloin parasta poistaa mahdollisimman huolellisesti näkyvistä.

JÄLKEEN: Vierashuoneen stailaukessa vähennettiin tilassa vallitsevien kuvioiden määrää. Tuotiin tilaan yksivärinen matto ja lisättiin päiväpeitto, sekä tuotiin tilaan muitakin tekstiilejä ja piensisustusta. Matto: Kotimatto, Tekstiilit: Lennol

Vierashuone ennen stailausta

Kun asunnosta saadaan parhaat mahdollisest myyntikuvat, se houkuttelee ostajaehdokkaita näyttöihin. Huolitellun asunnon kuvista on helppo kiinnostua!

Stailauttu keittokomero

Kuva ENNEN stailausta

Kuva ENNEN stailausta

Teemme KVS:llä myyntistailauksia sekä asuttuihin että tyhjiin kohteisiin. Sisustussuunnittelijalta voi tilata myös konsultaation, jossa parin tunnin aikana käydään läpi koko asunto ja suunnittelija antaa vinkkejä siihen, mitä asunnossa kannattaisi ennen myyntiin asettamista tehdä. Tämä voi olla esim. listojen vaihtoa, huonokuntoisen seinän maalaamista/tapetointia ym, pientä asunnon kunnostustyötä.

Siisti ja tunnelmallinen sauna vetoaa aina suomalaisiin! Tekstiilit: Jokipiin Pellava