KANGASKATTO -uudista kattosi helposti ja nopeasti!

 

Kangaskattoon voi yhdistää näyttäviä valaistusratkaisuja.

Stretch -sisäkatto on pingotettava sisäkatto, joka voidaan asentaa sekä uusiin, että saneerattaviin kohteisiin.

Stretch-katon etuja ovat nopea ja vaivaton asennus sekä tyylikäs ulkonäkö. Kattoa asennettaessa huonetta tarvitse edes tyhjentää huonekaluista. Katto asennetaan yhdessä osassa eikä asennuksessa synny lainkaan jätettä eikä sotkua.

Kangaskaton voi toteuttaa myös valokattona.

Katto on valmistettu PVC kalvosta, jonka ympärille on hitsattu "harppuuna". Ennen asennusta kangas on noin 6-8 % katon pinta-alaa pienempi. Asennus suoritetaan asentamalla ensin sisäkattoihin suunniteltu alumiiniprofiili huoneen ympäri, jonka jälkeen kattomateriaali lämmitetään 50 asteeseen, jolloin kangas alkaa venyä. Kalvoa venytetään ja reunassa oleva harppuuna asennetaan alumiiniprofiilin lukitusuraan. Kalvo kutistuu viilentyessään saaden aikaan täydellisen kattopinnan. Stretch-katon alle on mahdollista piilottaa piuhoja, ilmastointiputkia yms. Kalvon pintaan voidaan asentaa lamppuja, palovaroittimia ilmastointiventtiileitä aivan samalla tavalla kuin perinteisiin kattomateriaaleihin.

Värivaihtoehtoja kattokankaissa on yli 400. Materiaaleina ovat mm. kiiltävä, matta, satiini, läpikuultava ja metallihohto. Kaikkiin materiaalivaihtoehtoihin on mahdollista tulostaa kuvia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kangaskatot ovat turvallisia käyttää myös kosteissa tiloissa. Katossa ei kasva pieneliöitä, se ei homehdu eikä allergisoi. Kosteus ei aiheuta katossa minkäänlaisia muutoksia.

Ominaisuuksiltaan kangaskatto on kevyt. Paino on vain 240g/m² ja se on kevyempi kuin mikään muu sisäkattomateriaali. Keveys minimoi rakenteille aiheutuvan rasituksen. Kangaskatot ovat BS1D0 ja BS2D0 paloluokiteltuja.

Stretch-kattoja on asennettu Euroopassa jo 40 vuotta. Tuote on erittäin kestävä ja kattomateriaaleilla on 10 vuoden takuu.

Stretch-katot ovat huoltovapaita eivätkä vaadi mitään korjaus- tai huoltotoimenpiteitä. Katto puhdistetaan tarvittaessa erikoispesuaineella ja mikrokuituliinalla.

Tässä kylpyhuoneessa ihaillaan kaunista luontomaisemaa.