Yhteistyökumppaneitamme:

 

Talomat - taloautomaatio

Talomat-taloautomaatiojärjestelmä mukautuu kotisi muuttuviin tarpeisiin. Vaikka valitsisit alkuun pelkän valaistuksen, voit myöhemmin liittää järjestelmään muita toimintoja. Patentoitu sähkönohjaustekniikka tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia erilaisten toimintojen ohjaamiseen. Valaistus, palo, murto, kosteusvalvonta, lämpötila, kosteus, hämärä, liike, ilmastoinnin tehostus yms. ovat järjestelmän vakiotoimintoja. Valittavanasi on eri laajuisia Talomat-ratkaisuja. Niiden keskeinen osa on älykäs ja erittäin energiatehokas valaistus, jossa käytetään led-lamppuja. Himmennystoiminto on järjestelmään sisäänrakennettu toiminto, jolloin ei tarvita erillisiä komponentteja. Talomatin ansiosta saat kotiisi tulevaisuuden jo tänään!


SaunaMaestron saunanlauteet on mittatilaustyönä tehdyt, millimetrin tarkat ja huolella suunnitellut. Huolellinen laudesuunnittelu, puusepäntyö, parafiiniöljykäsittely ja lauteiden asennus takaavat vuosien saunomisnautinnon. 

Olemme valmistaneet lauteita jo vuosia sauna- ja kylpyhuoneremonttien yhteydessä.  Saunanlauteiden valmistuksessa panostamme erityisesti suunnitteluun, työn laatuun ja saunan siivouksen helppouteen.

 

 

DECOlight

DECOlight:n kulmakivenä on auttaa omia asiakkaitaan ja heidän asiakkaitaan parantamaan tuottavuuttaan luomalla tunnelmaa ja viihtyisyyttä erilaisiin tiloihin. He tekevät sen tuomalla maahan hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia valaisimia ja valaistusjärjestelmiä, jotka edustavat alan ehdotonta huippua. He ovat valinneet tuotemerkit ja valmistajat, jotka toimintamallinsa, muotoilunsa, hintansa ja teknisten ominaisuuksiensa puolesta soveltuvat suomalaiseen arkkitehtuuriin niin sisä- kuin ulkotiloissa. DECOlight on jo vuosien ajan tehnyt yhteistyötä maailman johtavien valaisinvalmistajien kanssa. Heillä ymmärretään, että asiakkaiden projektit ovat erikokoisia ja aikataulut vaihtelevat. Kaikki hankkeet eivät aina mene suunnitelmien mukaan, siksi he hoitavatkin valaisimiin ja valaistusjärjestelmiin liittyvät rutiinit ja erikoistilanteet joustavasti ja ammattitaitoisesti.

 

Artecta - Valaisintekniikan huippua

Ammattilaisen valinta erityisesti LED ja RGB –valaistusratkaisuissa kuivista tiloista allasprojekteihin. Tekniset ominaisuudet riittävät vaativampaankin kohteeseen. Laajasta ARTECTA:n valikoimasta löydät myös design-, myymälä- ja ulkovalaisimia.

 

aurelianotoso.jpg

Aureliano Toso -Ihastuttavaa muotoilua

Nykyaikainen ja välitön. Italialaisen AURELIANO TOSO:n valikoima on kokoelma trendikkäitä ja moderneja valaisimia jotka ihastuttavat ja yllättävät. AURELIANO TOSO:n valikoima soveltuu moderneihin ja trendikkäisiin kohteisiin.

 

El Torrent - Art of Light

EL TORRENT valaisimissa yhdistyy tyyli ja persoonallisuus. Joustava valmistus ja erittäin laaja muoto-, tekstiili- ja materiaalivalikoima mahdollistavat juuri sinun projektiisi sopivan valaistusratkaisun. EL TORRENT soveltuu erityisesti moderneihin ja trendikkäisiin kohteisiin kuten ravintoloihin, hotelleihin ja toimistoihin sekä yksityiskoteihin

 

Platek - Tinkimätöntä viimeistelyä

Sveitsiläisen tuotekehityksen ja italialaisen designin tuloksena on syntynyt laadukas ulkovalaisin valikoima. PLATEK yhdistää laadukkaat komponentit ja johtavan alumiiniosaajan säänkestävät profiilit. Näin syntyy käyttöä sekä ääriolosuhteita kestävät valaisimet Pohjolan vaativaan ulkokäyttöön.

 

SLV

SLV Elektronik on Saksalainen valaisimien laatuvalmista. SLV toimittaa todella kattavan määrän erittäin laadukkaita valaisimia sisä- ja ulkokäyttöön. Valikoima kattaa kaikki kodin valaisimet sisältäen käytävä-, seinä-, katto-, lattia-, pöytä- ja ulkovalaismet.

 

Eglo Leuchten GmbH – Eglo Finland Oy

EGLO on tirolilainen perheyritys, mutta kasvanut maailmanlaajuiseksi viime vuosien aikana, kadottamatta kuitenkaan itävaltalaisia juuriaan ja arvojaan. Monikulttuurisuus on yrityksen rikkaus ja voimavara. Luovuus ja innovatiivisuus näkyy laajassa tuotevalikoimassa, jonka luomiseen kaikki eglolaiset ympäri maailman ovat saaneet osallistua. Heillä on hyvin korkeat tuotteiden ja palvelun laatuvaatimukset. Siksi kaikki tasot tuotekehityksestä tuotantoon – tuoteideasta suunnitteluun sarjatuotantoon saakka – ovat tarkassa seurannassa. Erinomainen tuotteiden laatu voidaan taata koulutetun henkilökunnan tuella, tuotetakuulla ja pitkäaikaisilla ja luotettavilla jälleenmyyjäsuhteilla. Nopea reagointi yhteydenottoihin yli rajojen, toimiva logistiikka ja myynnintuki ovat heille ehdottomia palvelumme tukipilareita.

Tuotteet puhukoot heidän puolestaan.

 

Sessak Oy Ab

1984 Porvoossa perustettu suomalainen valaisinalan valmistusta, maahantuontia ja markkinointia harjottava perheyritys. Heidän valikoimiin kuuluu myös ruotsalainen valaisinmerkki By Rydéns sekä hollantilainen poltinmerkki Calex.

 

By Rydèns

Ruotsalaisen BY RYDÈNSin intohimona ovat lamput ja valaistus. He rakastavat luoda lamppuja jotka rikastuttavat, säväyttävät ja muuttavat kotejamme. BY RYDÈNSin lamput ovat tarkoitettu antamaan uusia kokemuksia huoneistamme. Ne antavat valoa sekä tunnetta.  

 

Calex

CALEX on hollantilaisen Electro Cirkelin valaisinbrändi sekä yhtiön ylpeyden lähde. Viime vuosina heidän tuotevalikoima on laajentunut innovatiivisiin ja trendikkäisiin LED filament valoihin.

 

Roomlight

ROOMLGIHT tuo Suomen markkinoille aina trendin etupäässä, persoonallisia ja sisustuksellisia valaisimia sekä sisustustuotteita. He haluavat tarjota mahdollisimman ajankohtaisen tuotevalikoiman, ylellisyyttä ja kauniita yksityiskohtia, laatua sekä modernia muotoilua aina parhailla mahdollisilla hinnoilla. Tähän he pystyvät laajan hankintaverkostonsa kautta, jonka avulla heidän uusiutumiskyky on erittäin nopea.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan ROOMLIGHTIN valaisin- ja sisustustuotevalikoimaan!

 

POLARKIVI

POLARKIVEN mallisto koostuu vain aidosta kivestä louhituista verhoilu- ja sisustuskivistä. Useimmat markkinoilla olevat sisustus- ja verhoilukivet ovat teollisesti betonista valmistettuja jäljitelmiä kivestä. POLARKIVELLÄ uskotaan luonnolliseen ja ekologiseen materiaaliin, sen turvallisuuteen, pitkäikäisyyteen ja tyylikkyyteen. Siksi heidän kaikki kivet ovat aitoa kiveä suoraan luonnosta, eikä niissä ole käytetty mitään keinotekoisia materiaaleja. Polarkiven malliston kivet ovat turvallisia ja taatusti kestäviä. Aito kivi kestää hyvin vaihtelevia olosuhteita: kosteutta, sadetta, auringonpaistetta ja pakkasta. Siksi Polarkiven kiviä voidaan käyttää talon ulkoverhouksissa, sokkeleiden ja kellareiden verhouksissa sekä kodin kaikkien sisätilojen verhouksissa.

 

Konto - akustiikkalevyt

KONTO OY on keskittynyt valmistamaan huopa- ja levytuotteita pintaturpeesta. He valmistavat pääasiallisesti kasvualustoja ja akustiikkatuotteita. Heidän tuotteet ovat muotoiltavissa eri tiheyksisinä ja eri kuituvaihtoehdoilla myös muihin käyttötarkoituksiin. Pintaturpeen lisäksi voidaan käyttää muitakin luonnonkuituja, kuten puuta, pellavaa ja kierrätyspaperia. Tuotteet ja tuotantomenetelmät on patentoitu. KONTO:lle tärkeintä on luonnonmukaisuus, korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu.

 

Saltex Oy - For precise action

SALTEX on vuonna 1991 perustettu monialainen osaaja. SALTEX on kehittyvä ja voimakkaasti kansainvälistyvä perheyritys, jolla on pitkät perinteet tekstiiliteollisuudessa. Heidän tuotevalikoimaan sisältyvät korkealaatuset tekonurmet urheilu- ja viheraluekäyttöön, yleisurheilukenttien pinnoitteet, leikkikenttien turva-alusta ja laadukkaat sisustusmatot. 

Matot ovat SALTEX:n perinteisin tuote, ja niitä he ovat valmistaneet jo yli 40-vuoden ajan. Heidän valikoimassa on mm. suomalaiseen sisustukseen erinomaisesti sopivat tuftatut nukkamatot.

 

Tikkurila Oyj

TIKKURILA:n asiakkaat ovat heidän tuotteillaan suojanneet erilaisia pintoja ja kaunistaneet erilaisia tiloja jo yli 150 vuotta. He kehittävät ja tuottavat korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä pintakäsittelyratkaisuja, jotka tuovat heidän asiakkailleen lisäarvoa läpi koko tuotteen elinkaaren. Jo vuosikymmenten ajan TIKKURILA:n toiminnan periaatteina ovat olleet laatu, kestävyys ja turvallisuus.

 Maalia voi käyttää monin eri tavoin kaunistamaan elinympäristöä ja lisäämään hyvinvointia. Maali myös suojaa pintoja monin eri toiminnallisuuksin ja pidentää maalatun kohteen elinikää. TIKKURILA:n tuotteilla voi luoda paitsi värikkäämpiä pintoja myös kestävämpää ympäristöä. Asiantuntevien palvelujen ja ohjeiden avulla heidän asiakkaat saavuttavat odotuksiaan vastaavan teknisesti toimivan, kestävän ja mahdollisimman ekologisen pintakäsittelyn.

 

Pergo

PERGO keksi laminaattilattian yli kolmekymmentä vuotta sitten. Nykyään brändi liitetään kauniisiin ja käytännöllisiin lattioihin, joiden tarina juontaa juurensa laminaatin historiasta. Lähtökohtana oli halu luoda kauniita lattioita, jotka kestäisivät päivittäisen elämän haasteet mutta näyttäisivät yhä upeilta vuosien käytön jälkeen. Käytännöllisyyttä lisättiin tekemällä lattioista myös äärimmäisen helppoja asentaa ja huoltaa.  Nykyäänkin PERGO:n toiminta perustuu näihin ajatuksiin – olipa kyse sitten uusista läpimurroista laminaattilattioiden alalla tai valikoiman laajentamisesta vinyyli- ja luonnonpuulattioihin. PERGO tekee lattioita tosielämään ja arkipäivään.

 

Vecta Design

Virolainen VECTA DESIGN on kangas- ja valokattoihin erikoistunut valmistaja, ja alansa suurin Euroopassa. Erinomaisen laatunsa myötä, heidän tuotteilleen myönnetään aina 10 vuoden takuu. VECTA DESIGN:n tuotevalikoimasta löytyy mm. printattavat sekä akustoivat kangasmateriaalit, lisäksi peilikankaat ja korkea kiiltokankaat.

 

Ferei

Erittäin tehokkaita vapaa-ajan LED-valaisimia valmistava FEREI on oikea merkki kaikille laatua arvostaville kuluttajille. Heiltä löytyvät erikois LED-valaisimet niin syvänmeren sukellukseen kuin motocross-kypäriinkin. Muita käyttökohteita on mm. metsästys ja pyöräily. 

 

Wesse perustettiin vuonna 2009 kunnioituksesta ja arvostuksesta tuotesuunnittelua, luonnollisia materiaaleja, terveellistä ja puhdasta elinympäristöä kohtaan. Wessen tavoitteena on tukea ekologista ajatustapaa tarjoamalla korkealaatuisia, ympäristöä säästäviä, luonnollisista materiaaleista valmistettuja ja luonnonmukaisesti viimeisteltyjä sisustuselementtejä. Pyrkiessämme säilyttämään arvoja, joita luonto ja luonnonpuu meille tarjoavat, suunnittelemme ja valmistamme kalusteita eri puulajeista.

Wesse perustettiin vuonna 2009 kunnioituksesta ja arvostuksesta tuotesuunnittelua, luonnollisia materiaaleja, terveellistä ja puhdasta elinympäristöä kohtaan. Wessen tavoitteena on tukea ekologista ajatustapaa tarjoamalla korkealaatuisia, ympäristöä säästäviä, luonnollisista materiaaleista valmistettuja ja luonnonmukaisesti viimeisteltyjä sisustuselementtejä. Pyrkiessämme säilyttämään arvoja, joita luonto ja luonnonpuu meille tarjoavat, suunnittelemme ja valmistamme kalusteita eri puulajeista.

 

   

 

 

Palkittu kotimainen.

Lennol Oy on vuonna 1967 perustettu menestyvä suomalainen tekstiilialan yritys, joka suunnittelee ja valmistaa sisustustekstiilejä ja pehmusteita huonekaluteollisuudelle. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös verhot ja verhotarvikkeet, peitteet ja tyynyt sekä askarteluvanut ja sisätyynyt. Yrityksen visiona on olla johtava tekstiileihin perustuvien kotien sisustuskokonaisuuksien tuottaja Suomessa ja lähialueilla sekä luotettava yhteistyökumppani huonekaluteollisuudelle.

 

Vuonnna 1973 Arto ja Aila Viita-aho perustivat Viita-ahon Mattokutomon Lappajärvelle. Samalla paikkakunnalla olemme vieläkin ja jatkamme perheyrityksenä vanhempien työtä. Meidän mattotehtaallamme uskotaan, että jokainen matto tekee maailmasta vähän mukavamman paikan. Korkea laatu syntyy tekniikalla, ammattitaidolla ja elämän perusarvoilla.