Ammattitaitoisen sähköasennuksen tärkeys

 

Sähköalan palveluissa tärkeimmässä roolissa ovat asiantuntemus ja ammattitaito.

Olemme täyden palvelun sähköurakointi yritys. Toteutamme urakointia sekä uudisrakennuksiin, että saneerauskohteisiin. Suunnittelemme, hankimme asennustuotteet ja  teemme sähkötyöt ammattitaidolla.

Sähköasennukset:

TUKES:n hyväksymä Sähköurakointiliike, pätevyys S2

TUKES asiakasnro. 214888-001

KVS Oy:n sähkömiehet ovat erikoistuneet sähkö-, valaistus-, ja tietoverkkojen asentamiseen, ylläpitoon sekä huoltoon. Kauttamme on myös saatavilla aurinkojärjestelmän asennus, toimitus sekä Talomat-automaatio.

Teemme kaikki tarvittavat sähkötyöt, saneeraukset ja urakoinnit niin yksityisille, yrityksille kuin julkiselle sektorille. Näppärinä sähköalan ammattilaisina pystymme vastaamaan nopeastikin avunpyyntöihin ja yllättäviin tarpeisiin. Sähköasentajillamme on käytössä nykyaikaiset sekä tehokkaat työkalut ja tavat, eivätkä he kaihda haastellisimpiakaan työtehtäviä.

Voit nähdä sähkömiehemme kurvailevan KVS:n näyttävillä autoilla Seinäjoen lisäksi hyvinkin laajalla alueella aina Vaasasta Jyväskylään ja Kokkolasta Tampereelle välisellä akselilla. Normaalisti automme sekä sähkömiehemme liikkuvat alueella Seinäjoki, Lapua, Nurmo, Ilmajoki, Laihia, Vaasa, Kurikka, Ähtäri -alueilla. Otahan luuri käteen ja soita kun apua tarvitaan.

…Niin, unohtui sanoa aiemmin, että KVS Oy tekee Suomen laajuisesti myös sähkö- ja valaistussuunnittelua!

KVS Oy 044 9726962