TOIMIVA ARKI, LÄMMINHENKINEN TUNNELMA,  UNELMIEN KOTI

 

 

Sisustussuunnittelun lähtökohtana on luoda viihtyisä, tarkkaan harkittu ja suunniteltu kokonaisuus, jonka lopputulokseen asiakas on aina tyytyväinen. Suunnittelussa on tärkeää, että valmis tila on kaunis, mutta samalla myös käytännöllinen ja toimiva.

Tarjoamme sisustussuunnittelua pienistä muutoksista laajempiin kokonaisuuksiin, neuvoja tilojen toimivuuden parantamiseen ja kodin ja julkisten tilojen sisustuksen uusimiseen.

Sisustussuunnittelijan avulla toteutetaan oman tyylinen sisustus, jolloin suunnittelijan ammattitaidon avulla vältetään virhehankinnat, helpotetaan budjetin laatimista ja pysytään kiinni aikatauluissa. Sisustussuunnittelijan avulla säästät myös rahaa, sillä suunnittelijan yhteistyökumppaneiden ansiosta saat mm. materiaalit ja kalusteet edullisemmin.

Meillä sisustus- ja valaistussuunnittelija tekevät tiivistä yhteistyötä, jolloin sekä sisustus-, että valaistusasiat ovat kodissa hoidettu ammattitaidolla. Kodin valaistus on hyvä suunnitella jo värejä ja materiaaleja valitessa, sillä valaistuksen täytyy toistaa sisustuksen värit oikeina. Valaistuksella voidaan korostaa kalusteita, tekstiilejä ja rakenteellisia ominaisuuksia, ja näin saada aikaan näyttäviä yksilöllisiä ratkaisuja. On tärkeää, että tilan valaistus on aina tarkoituksen mukainen, muunneltava, riittävä, häikäisemätön ja vaikuttava.

Sisustussuunnittelu koostuu seuraavista osa-alueista, joista asiakas voi valita omien toiveiden ja tarpeidensa mukaan:

Pinta- ja värisuunnitelma   

Asiakas saa minulta suunnitelman värien ja materiaalien osalta kaikkiin seinä- ja lattiapintoihin sekä kiintokalusteisiin (keittiö, khh, kylpyhuone jne.

Suunnitelma ei kuitenkaan sisällä keittiön, wc-kalusteiden ja kodinhoitohuoneen, sekä vaatesäilytyksen kiintokalustesuunnittelua, mikäli asiakas tilaa minulta ainoastaan pinta- ja värisuunnitelman.

Asiakas saa minulta huonekortit, jonka mukaan työ on helppo toteuttaa. Lisäksi asiakas saa minulta materiaalilistauksen hintoineen ja hankintapaikkoineen. Suunnitelma voidaan toteuttaa myös asiakkaan määräämän budjetin puitteissa, jolloin asiakas asettaa materiaaleille itse maksimi neliö- tai rullahinnan (tapetit).                                    

Kiintokalustesuunnitelma

Suunnittelen keittiön, kodinhoitohuoneen, vessojen ja vaatesäilytyksen kalusteet ja pyydän suunnitelmieni pohjalta kuvat ja tarjoukset kalusteista yhteistyökumppaneiltani.

Kalustesuunnitelma

Käymme asiakkaan mahdolliset säilytettävät kalusteet läpi, joista otan kuvat ja mitat joko itse tai asiakkaan toimesta. Lisäksi käymme läpi budjettia ja asiakkaan toiveita ja tarpeita. Asiakas saa minulta huonekohtaiset suunnitelmat; pohjapiirroksen johon ehdottamani kalusteet on sijoiteltu mittakaavassa, hankintalistan uusista huonekaluista hintoineen ja hankintapaikkoineen sekä mahdolliset 3D-kuvat.

 Tekstiilisuunnitelma

Suunnittelen kokonaisuuteen sopivat tekstiilit; verhot, matot, päiväpeitteet ja tyynyt. Asiakas saa minulta suunnitelmat verhoista hintoineen joko valmiiksi ommeltuna tai kankaan metrihintana. Muista tekstiileistä asiakas saa hankintalistan hintoineen ja hankintapaikkoineen.

Somistussuunnitelma

Suunnittelen sisustusesineet, viherkasvit, taulut ym. sisustuksen viimeistelevät materiaalit. Asiakas saa minulta hankintalistan hintoineen ja hankintapaikkoineen.

 

"Perheemme rakensi Seinäjoen asuntomessuille 2016 ja pyysimme sisustussuunnitteluun apua KVS:sta. Työskentely Millan kanssa oli helppoa. Hän kuunteli tarkasti toiveemme, ehdotti uusia ideoita, ja suunnitteli niiden perusteella meille kodin, missä kaikki asiat sopivat toisiinsa. Itse suunniteltuna kodistamme olisi varmasti tullut "sillisalaatti". Olemme erittäin tyytyväisiä harmoniseen ja kodikkaaseen kotiimme. " -Piia, asuntomessurakentaja 2016

"Sisustussuunnittelu turhaa vouhotusta? Valaistussuunnittelu rahan tuhlausta? KVS todisti nämä ennakkoluulot vääriksi ja kyllä kelpaa esitellä tupaa. Vaimo sai sisustussuunnittelijan kanssa ideoida ja kiertää kauppoja, kun minä hoidin työmaata ja tavaroiden hankintaa. Epätoivoisina hetkinä saimme tukea, kun harkitsimme vielä maalisävyjä ja valaistuksen muuttamista. Asiantuntijuuden ja kokonaisuuden hallinnan huomaa lopputuloksessa, kun valaistus ja eri sävyt toimivat yhdessä täydellisesti. Suosittelen varsinkin, jos haluaaa kotiinsa enemmän kuin tavallista! -Tapani, omakotiremontoija 2016

 

Galleriaan

ASUNTOJEN MYYNTISTAILAUS JA VALOKUVAUS

Stailauksen avulla asunnosta tehdään houkutteleva mahdollisimman monelle ostajaehdokkaalle. Pienikin panostus nostaa asunnon kiinnostavuutta. Laadukkaat valokuvat yhdessä stailauksen kanssa ovat usein avainasemassa asunnon myyntinopeudessa. Käytössämme on laadukkaat lainatuotteet.

 

Teimme myyntistailauksen Seinäjoen Kotijoukkueelle kesällä 2019, kauniiseen, valoisaan ja pohjaratkaisultaan toimivaan kerrostalokolmioon.

Myyntistailaus Pallas Rakennukselle alkusyksystä 2018.

 
Sisustussuunnittelu galleriaan

Sisustussuunnittelu galleriaan