TOIMIVA ARKI, LÄMMINHENKINEN TUNNELMA,  UNELMIEN KOTI

 

 

Sisustussuunnittelun lähtökohtana on luoda viihtyisä, tarkkaan harkittu ja suunniteltu kokonaisuus, jonka lopputulokseen asiakas on aina tyytyväinen. Suunnittelussa on tärkeää, että valmis tila on kaunis, mutta samalla myös käytännöllinen ja toimiva.

Tarjoamme sisustussuunnittelua pienistä muutoksista laajempiin kokonaisuuksiin, neuvoja tilojen toimivuuden parantamiseen ja kodin ja julkisten tilojen sisustuksen uusimiseen.

Sisustussuunnittelijan avulla toteutetaan oman tyylinen sisustus, jolloin suunnittelijan ammattitaidon avulla vältetään virhehankinnat, helpotetaan budjetin laatimista ja pysytään kiinni aikatauluissa. Sisustussuunnittelijan avulla säästät myös rahaa, sillä suunnittelijan yhteistyökumppaneiden ansiosta saat mm. materiaalit ja kalusteet edullisemmin.

Meillä sisustus- ja valaistussuunnittelija tekevät tiivistä yhteistyötä, jolloin sekä sisustus-, että valaistusasiat ovat kodissa hoidettu ammattitaidolla. Kodin valaistus on hyvä suunnitella jo värejä ja materiaaleja valitessa, sillä valaistuksen täytyy toistaa sisustuksen värit oikeina. Valaistuksella voidaan korostaa kalusteita, tekstiilejä ja rakenteellisia ominaisuuksia, ja näin saada aikaan näyttäviä yksilöllisiä ratkaisuja. On tärkeää, että tilan valaistus on aina tarkoituksen mukainen, muunneltava, riittävä, häikäisemätön ja vaikuttava.

Sisustussuunnitelma voi koostua yhdestä tai useammasta suunnittelun osa-alueesta, jotka ovat: 

  • pintamateriaali- ja värisuunnitelma

  • tilasuunnittelu, kalusteiden sijoittelu ja -valinta

  • tekstiilisuunnitelma

  • somistus

Asiakas saa valmistuneesta kokonaissuunnitelmasta pohjapiirustuksen ja kirjalliset huonekortit, joissa on eriteltynä kaikki suunnitellut materiaalit ja värit, kalusteratkaisut, sekä niiden tarkemmat tiedot ja ostopaikat. Jos kyseessä on osasuunnitelma, asiakas saa tätä osa-kokonaisuutta koskevat kirjalliset dokumentit.

 

ASUNTOJEN MYYNTISTAILAUS JA VALOKUVAUS

Stailauksen avulla asunnosta tehdään houkutteleva mahdollisimman monelle ostajaehdokkaalle. Pienikin panostus nostaa asunnon kiinnostavuutta. Laadukkaat valokuvat yhdessä stailauksen kanssa ovat usein avainasemassa asunnon myyntinopeudessa. Käytössämme on laadukkaat lainatuotteet.

 

 

"Perheemme rakensi Seinäjoen asuntomessuille 2016 ja pyysimme sisustussuunnitteluun apua KVS:sta. Työskentely Millan kanssa oli helppoa. Hän kuunteli tarkasti toiveemme, ehdotti uusia ideoita, ja suunnitteli niiden perusteella meille kodin, missä kaikki asiat sopivat toisiinsa. Itse suunniteltuna kodistamme olisi varmasti tullut "sillisalaatti". Olemme erittäin tyytyväisiä harmoniseen ja kodikkaaseen kotiimme. " -Piia, asuntomessurakentaja 2016

"Sisustussuunnittelu turhaa vouhotusta? Valaistussuunnittelu rahan tuhlausta? KVS todisti nämä ennakkoluulot vääriksi ja kyllä kelpaa esitellä tupaa. Vaimo sai sisustussuunnittelijan kanssa ideoida ja kiertää kauppoja, kun minä hoidin työmaata ja tavaroiden hankintaa. Epätoivoisina hetkinä saimme tukea, kun harkitsimme vielä maalisävyjä ja valaistuksen muuttamista. Asiantuntijuuden ja kokonaisuuden hallinnan huomaa lopputuloksessa, kun valaistus ja eri sävyt toimivat yhdessä täydellisesti. Suosittelen varsinkin, jos haluaaa kotiinsa enemmän kuin tavallista! -Tapani, omakotiremontoija 2016

 

Galleriaan

 
Sisustussuunnittelu galleriaan

Sisustussuunnittelu galleriaan