WC:N TÄYDELLINEN REMONTTI

Tämä rivitalokolmion wc koki täydellisen remontin. Tila oli aikansa elänyt sävyiltään ja kalusteet olivat raskaita. Lisäksi wc oli pimeä. Remontissa wc päivitettiin tämän päivän trendeihin sävyvalinnoilla ja kunnollisella valaistuksella. Kiintokalusteet mitoitettiin tarkasti, koska pienessä tilassa jokainen neliö täytyy saada hyötykäyttöön.  Asukkaat ovat erittäin tyytyväisiä aikaa kestävään ja tunnelmaltaan rauhalliseen wc-tilaansa.

MODERNI JA ROHKEA KOTI

Tämä muusikon ja urheilijan koti on rohkeasti ja persoonallisesti sisustettu, mukaillen viimeisimpiä sisustustrendejä. Keittiö on upea mustan ja tammen yhdistelmä,ja pesutiloissa on käytetty hartsipinnoitetta, jolla on saatu aikaan saumaton ja elävä pinta. Olohuoneen päätyseinät ovat Kalklitir -kalkkimaalia. Kalustukseen on panostettu, ja kodista löytyykin useita moderneja huonekaluja, mm. BoConceptin Imola tuoli, Artekin Kaari ruokapöytä, Muuton Nerd tuolit ja Adean Bon Daybed.  

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT 2016, KOHDE NRO. 7, OMATALO ARMAS

Omatalo Armas on nelihenkisen, liikunnallisen ja aktiivisen, ruuanlaittoa rakastavan perheen koti ja rauhoittumispaikka. Armaksen sisustuksessa käytettiin lämpimiä harmaan sävyjä, johon pienet mustat yksityiskohdat tuovat ryhtiä. Kodin sisustuksesta haluttiin harmoninen ja skandinaavinen pientä romantiikkaa unohtamatta.

 

AUTOLIIKE TOIMISTO- JA ENTERTAINMENT TILAT/ autoway

Autoliikkeen sisustussuunnitelmassa värimaailma toteuttiin yrityksen olemassaolevan logon ja siinä käytettyjen värien pohjalta. Toimistotiloissa erityistä huomioita kiinnitettiin tilojen toimivuuteen ja ergonomiaan. Yläkerran entertainment tiloista haluttiin ennen kaikkea viihtyisät ja näyttävät.

TYÖHUONEEN PIENI PINTAREMONTTI

Tässä kohteessa kotiin oli muutettu suoraan remonttia tekemättä. Nyt talon äidin työhuonetta haluttiin päivittää pienellä ja edullisella remontilla. Tilaa raikastettiin kauniilla tapetilla, turhien tavaroiden karsinnalla ja huonekaluja siirtämällä.

PARTURI-KAMPAAMON SISUSTUSKONSULTAATIO

Vaasassa sijaitsevaan ekoparturi-kampaamoon toteutettiin sisustuskonsultaatio, jolloin mietimme yhdessä yrittäjän kanssa tilaratkaisua ja  värimaailmaa, jotta saatiin luotua toiminnallisesti järkevä työympäristö, sekä lisäksi viihtyisä ja kaunis liike vuokratiloissa. Valaistukseen panostettiin, sillä tila halutaan saada tarvittaessa rauhalliseksi valaistusta himmentämällä.

 

MUSTAA VALKOISELLA

Perheen äiti rakastaa ajatonta mustavalkoista sisustusta. Kodissa on harkitusti modernia mutta myös romanttisia elementtejä.

KESÄKEITTIÖN STAILAUS

Toteutimme Seinäjoen Asuntomessuille kohteen Omatalo Armas (nro. 7) Olotar Maku kesäkeittiön stailauksen.

TOIVEISSA VÄREILLÄ KYLLÄSTETTY KOTI

Kahden nuoren aikuisen kodissa remonttia ja sisustussuunnitelmaa lähdettiin toteuttamaan ajatuksella, että seinät hehkuvat värejä. Väreillä iloittelua ei siis tästä kohteesta todellakaan puuttunut ja lopputulos on erittäin persoonallinen, asukkaidensa näköinen koti. 

KOULULAISEN HUONEEN MUUTOS TOIVEVÄREIN

Nuoren pojan huonetta haluttiin päivittää ja raikastaa kauttaaltaan. Sävyt valitsi itse asukas, ja toiveena oli sinistä ja ruskeaa. Huonekalujen järjestystä vaihettiin, seinät maalattiin, ja tekstiilit menivät vaihtoon. Huoneesta kuoriutui raikkaampi ja lopputulos on viihtyisä kokonaisuus koululaisen puuhastelulle.