PINTAMATERIAALISUUNNITELMA JA MYYNTISTAILAUS 2018

1980 luvun rivitalokohteeseen haluttiin tehdä pieni pintaremontti ja myyntistailaus vauhdittamaan asunnon myyntiä. Kohteen remontti tehtiin pienellä budjetilla, silti muutos oli merkittävä ja asunnon myyntihintaa pystyi nostamaan.

Valokuvaaja: Samuel Hoisko

Yheistyössä: Kalustehalli Asiala, Lennol, Koti- Matto, Jokipiin Pellava, Blawhi Graphics, Dermosil

Tässä vielä muutama kuva asunnosta ennen remontin alkua:

MODERNI JA ROHKEA KOTI 2017

Tämä muusikon ja urheilijan koti on rohkeasti ja persoonallisesti sisustettu, mukaillen viimeisimpiä sisustustrendejä. Keittiö on upea mustan ja tammen yhdistelmä,ja pesutiloissa on käytetty hartsipinnoitetta, jolla on saatu aikaan saumaton ja elävä pinta. Olohuoneen päätyseinät ovat Kalklitir -kalkkimaalia. Kalustukseen on panostettu, ja kodista löytyykin useita moderneja huonekaluja, mm. BoConceptin Imola tuoli, Artekin Kaari ruokapöytä, Muuton Nerd tuolit ja Adean Bon Daybed.  

Valokuvaaja: Tomi Lähdesmäki

TEINIPOJAN HUONEEN UUSI ILME 2017

Tämä huone uusittiin täysin yllätykseksi rippileiriltä palaavalle nuorelle miehelle. Suunnittelun lähtökohtana oli luoda raikas mustavalkoinen oma tila teini-ikäselle. Huoneen ilme vaihtui täysin uusimalla tilaan pinnat, kalusteet ja tekstiilit. Tämä rokkaa! :)

WC:N TÄYDELLINEN REMONTTI 2017

Tämä rivitalokolmion wc koki täydellisen remontin. Tila oli aikansa elänyt sävyiltään ja kalusteet olivat raskaita. Lisäksi wc oli pimeä. Remontissa wc päivitettiin tämän päivän trendeihin sävyvalinnoilla ja kunnollisella valaistuksella. Kiintokalusteet mitoitettiin tarkasti, koska pienessä tilassa jokainen neliö täytyy saada hyötykäyttöön.  Asukkaat ovat erittäin tyytyväisiä aikaa kestävään ja tunnelmaltaan rauhalliseen wc-tilaansa.

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT 2016, KOHDE NRO. 7, OMATALO ARMAS/2016

Omatalo Armas on nelihenkisen, liikunnallisen ja aktiivisen, ruuanlaittoa rakastavan perheen koti ja rauhoittumispaikka. Armaksen sisustuksessa käytettiin lämpimiä harmaan sävyjä, johon pienet mustat yksityiskohdat tuovat ryhtiä. Kodin sisustuksesta haluttiin harmoninen ja skandinaavinen pientä romantiikkaa unohtamatta.

 

AUTOLIIKE TOIMISTO- JA ENTERTAINMENT TILAT/ autoway/2016

Autoliikkeen sisustussuunnitelmassa värimaailma toteuttiin yrityksen olemassaolevan logon ja siinä käytettyjen värien pohjalta. Toimistotiloissa erityistä huomioita kiinnitettiin tilojen toimivuuteen ja ergonomiaan. Yläkerran entertainment tiloista haluttiin ennen kaikkea viihtyisät ja näyttävät.

KEITTIÖN JA MAKUUHUONEEN FACELIFT 2017

Tämän 2000 luvun alkupuolella rakennetun omakotitalon makuuhuoneeseen ja keittiöön haluttiin tehdä raikastusta ja pinta-remonttia. Remontti toteutettiin pienellä budjetilla. Keittiön ovet ja rungot maalattiin itse, tapetit irrotettiin ja seinät maalattiin. Myös valaistusta parannettiin keittiössä jonkin verran. Keittiöstä poistettiin kokonaan raskas vitriiniyläkaappi.

Makuuhuoneessa niin ikään poistettiin tapetti ja seinät maalattiin tässä tilassa Kalklitir -kalkkimaalilla. Sänky ja yöpöydät maalattiin raikkaan valkoisiksi ja tilaan ostettin kaunis, sisustukseen sopiva nojatuoli. Myös tekstiilejä uusittiin.

TYÖHUONEEN PIENI PINTAREMONTTI/2015

Tässä kohteessa kotiin oli muutettu suoraan remonttia tekemättä. Nyt talon äidin työhuonetta haluttiin päivittää pienellä ja edullisella remontilla. Tilaa raikastettiin kauniilla tapetilla, turhien tavaroiden karsinnalla ja huonekaluja siirtämällä.

PARTURI-KAMPAAMON SISUSTUSKONSULTAATIO 2016

Vaasassa sijaitsevaan ekoparturi-kampaamoon toteutettiin sisustuskonsultaatio, jolloin mietimme yhdessä yrittäjän kanssa tilaratkaisua ja  värimaailmaa, jotta saatiin luotua toiminnallisesti järkevä työympäristö, sekä lisäksi viihtyisä ja kaunis liike vuokratiloissa. Valaistukseen panostettiin, sillä tila halutaan saada tarvittaessa rauhalliseksi valaistusta himmentämällä.