PINTAMATERIAALI- JA VÄRISUUNNITELMA 2019

Tämä upea Seinäjoen rantaan valmistunut omakotitalo on liikkuvan paluumuuttajaperheen koti. Sisustuksesta haluttiin moderni, mutta samalla myös kodikas. Suunnittelussa toivottiin myös jotain muuta kuin perheen aiemman talon musta-valko-harmaita sävyjä, joten lähdimme yhdessä pohtimaan uuteen kotiin värikkäämpää sisustusta pintoihin.

PINTAMATERIAALISUUNNITELMA 2019

Rivitalokolmion pintaremontti lämpimillä sävyillä. Seinissä mm. Tikkurilan Ajopuu V484 ja olohuoneessa Sandbergin tapetti Mika, vaaleanturkoosi.

KYLPYHUONEEN JA SAUNAN SISUSTUSSUUNNITELMA 2019

Tähän rivitalokolmion pieni kylpyhuone ja sauna uudistuivat kauniisti kokonaisvaltaisessa remontissa.

MODERNI JA ROHKEA KOTI 2017

Tämä muusikon ja urheilijan koti on rohkeasti ja persoonallisesti sisustettu, mukaillen viimeisimpiä sisustustrendejä. Keittiö on upea mustan ja tammen yhdistelmä,ja pesutiloissa on käytetty hartsipinnoitetta, jolla on saatu aikaan saumaton ja elävä pinta. Olohuoneen päätyseinät ovat Kalklitir -kalkkimaalia. Kalustukseen on panostettu, ja kodista löytyykin useita moderneja huonekaluja, mm. BoConceptin Imola tuoli, Artekin Kaari ruokapöytä, Muuton Nerd tuolit ja Adean Bon Daybed.  

Valokuvaaja: Tomi Lähdesmäki

PINTAMATERIAALISUUNNITELMA JA MYYNTISTAILAUS 2018

1980 luvun rivitalokohteeseen haluttiin tehdä pieni pintaremontti ja myyntistailaus vauhdittamaan asunnon myyntiä. Kohteen remontti tehtiin pienellä budjetilla, silti muutos oli merkittävä ja asunnon myyntihintaa pystyi nostamaan.

Valokuvaaja: Samuel Hoisko

Yheistyössä: Kalustehalli Asiala, Lennol, Koti- Matto, Jokipiin Pellava, Blawhi Graphics, Dermosil

Tässä vielä muutama kuva asunnosta ennen remontin alkua:

WC:N TÄYDELLINEN REMONTTI 2017

Tämä rivitalokolmion wc koki täydellisen remontin. Tila oli aikansa elänyt sävyiltään ja kalusteet olivat raskaita. Lisäksi wc oli pimeä. Remontissa wc päivitettiin tämän päivän trendeihin sävyvalinnoilla ja kunnollisella valaistuksella. Kiintokalusteet mitoitettiin tarkasti, koska pienessä tilassa jokainen neliö täytyy saada hyötykäyttöön.  Asukkaat ovat erittäin tyytyväisiä aikaa kestävään ja tunnelmaltaan rauhalliseen wc-tilaansa.

TEINIPOJAN HUONEEN UUSI ILME 2017

Tämä huone uusittiin täysin yllätykseksi rippileiriltä palaavalle nuorelle miehelle. Suunnittelun lähtökohtana oli luoda raikas mustavalkoinen oma tila teini-ikäselle. Huoneen ilme vaihtui täysin uusimalla tilaan pinnat, kalusteet ja tekstiilit. Tämä rokkaa! :)

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT 2016, KOHDE NRO. 7, OMATALO ARMAS/2016

Omatalo Armas on nelihenkisen, liikunnallisen ja aktiivisen, ruuanlaittoa rakastavan perheen koti ja rauhoittumispaikka. Armaksen sisustuksessa käytettiin lämpimiä harmaan sävyjä, johon pienet mustat yksityiskohdat tuovat ryhtiä. Kodin sisustuksesta haluttiin harmoninen ja skandinaavinen pientä romantiikkaa unohtamatta.

 

AUTOLIIKE TOIMISTO- JA ENTERTAINMENT TILAT/ autoway/2016

Autoliikkeen sisustussuunnitelmassa värimaailma toteuttiin yrityksen olemassaolevan logon ja siinä käytettyjen värien pohjalta. Toimistotiloissa erityistä huomioita kiinnitettiin tilojen toimivuuteen ja ergonomiaan. Yläkerran entertainment tiloista haluttiin ennen kaikkea viihtyisät ja näyttävät.

PARTURI-KAMPAAMON SISUSTUSKONSULTAATIO 2016

Vaasassa sijaitsevaan ekoparturi-kampaamoon toteutettiin sisustuskonsultaatio, jolloin mietimme yhdessä yrittäjän kanssa tilaratkaisua ja  värimaailmaa, jotta saatiin luotua toiminnallisesti järkevä työympäristö, sekä lisäksi viihtyisä ja kaunis liike vuokratiloissa. Valaistukseen panostettiin, sillä tila halutaan saada tarvittaessa rauhalliseksi valaistusta himmentämällä.