MYYNTISTAILAUS OMAKOTITALO 2018

Omakotitalon myyntiin haettiin uutta vauhtia stailauksella ja uusilla, ammattivalokuvaajan ottamilla kuvilla. Asuntoon tuotiin jonkin verran stailausmateriaaleja, mm. matot ja muita tekstiilejä sekä somistustuotteita.

Yhteistyössä: Kotimatto, Lennol, Jokipiin Pellava, Dermosil

Valokuvaaja: Samuel Hoisko

Muutama kohdekuva ENNEN stailausta:

PINTAMATERIAALISUUNNITELMA JA MYYNTISTAILAUS 2018

Tämä -80 luvun asumaton, mutta osittain vielä kalustettu rivitalokolmio oli ollut jo jonkin aikaa myynnissä, ja omistajat päättivät hakea myyntiin uutta vauhtia teettämällä asuntoon pienen pintaremontin. Remontin valmistuttua asuntoon tehtiin myyntistailaus ja ammattivalokuvaaja otti kodista uudet upeat valokuvat.

Asunto sai pintoihin kaunista lämmintä harmaata valkoisen lisäksi. Vain yksi seinä olohuoneessa tapetoitiin. Vessa uusittiin kaakelimaalilla ja uudella lattialaatoituksella. 

Yhteistyössä: Kalustehalli Asiala, Lennol, Jokipiin Pellava, Kotimatto, Blawhi Graphics, Dermosil

Valokuvaaja: Samuel Hoisko

Tässä vielä muutama kuva asunnosta ennen remontin alkua:

MYYNTISTAILAUS OMAKOTITALO 2018

2006 valmistuneen omakotitalon myyntistailaus. Pienillä muutoksilla syntyi kaunis kokonaisuus.

Yhteistyössä: Lennol, Jokipiin Pellava, Kotimatto

Valokuvaaja: Samuel Hoisko

Kiinteistövälitys: Kotijoukkue Seinäjoki 

MYYNTISTAILAUS KERROSTALOHUONEISTO 2018

Tämä tyhjillään ollut, vasta remontoitu kerrostaloasunto heräsi eloon KVS:n tiimin stailauksella.

Yhteistyössä:

Kalustehalli Asiala, Koti-Matto, Jokipiin Pellava, Lennol, Blawhi Graphics, Dermosil

Valokuvaaja: Samuel Hoisko

 

MYYNTISTAILAUS OMAKOTITALO 2018

Tässä kodissa oli hyvät puitteet tehdä pienillä muutoksilla erittäin onnistunut stailaus. Lopputulos raikas, kaunis ja harmoninen sisustuskokonaisuus.

Yhteistyössä: Kotimatto

Valokuvaus: Samuel Hoisko

Tässä kuvat ENNEN myyntistailausta

 

 

MYYNTISTAILAUS OMAKOTITALOON 2017

Teimme yhteistyössä Kiinteistömaailma Seinäjoen kanssa myyntistailauksen 2015 valmistuneeseen omakotitaloon. Stailauksessa mukana yhteistyökumppanimme:

Koti-Matto, Kangas Salonki, Zico's Home, Lennol ja Dermosil

Tässä kuvat kohteesta stailattuna ja ammattivalokuvaajan ottamina kuvina.

Valokuvaaja: Tomi Lähdesmäki

Asunnon myyntikuvat ENNEN stailausta ja valokuvausta

MYYNTISTAILAUS RIVITALOASUNTOON 2017

Teimme yhteistyössä Kiinteistömaailma Seinäjoen kanssa myyntistailauksen 1981 rakennettuun rivitalokolmioon. Asunto oli tyhjillään ja sinne tuotiin kalusteita ja muita sisustustuotteita herättämään koti henkiin.

Mukana stailauksessa: Design from Scandinavia, Koti-Matto, Kangas Salonki, Zico's Home, Lennol ja Dermosil.

Valokuvaaja: Tomi Lähdesmäki

 

Asunnon myyntikuvat ENNEN stailausta ja valokuvausta

MYYNTISTAILAUS RIVITALOKAKSIO 2018

Rivitalokaksion ilme kevennettiin myyntiä varten poistamalla runsaasti tavaraa sekä huonekalujen järjestystä uusimalla. Asunto raikastettiin kauniilla tekstiileillä ja somistusesineillä. 

Yhteistyössä: Kotimatto

Valokuvaus: Samuel Hoisko

 

Tässä kuvat kohteesta ENNEN myyntistailausta

TEINIPOJAN HUONEEN UUSI ILME 2017

Tämä huone uusittiin täysin yllätykseksi rippileiriltä palaavalle nuorelle miehelle. Suunnittelun lähtökohtana oli luoda raikas mustavalkoinen oma tila teini-ikäselle. Huoneen ilme vaihtui täysin uusimalla tilaan pinnat, kalusteet ja tekstiilit. Tämä rokkaa! :)

MYYNTISTAILAUS RIVITALOKOLMIOON 2017

Tämä myyntistailaus tehtiin vuonna 1988 rakennettuun rivitalokolmioon. Stailauksessa mukana yhteistyökumppanimme Lennol Oy ja Dermosil.

Valokuvaaja: Tomi Lähdesmäki

 

WC:N TÄYDELLINEN REMONTTI 2017

Tämä rivitalokolmion wc koki täydellisen remontin. Tila oli aikansa elänyt sävyiltään ja kalusteet olivat raskaita. Lisäksi wc oli pimeä. Remontissa wc päivitettiin tämän päivän trendeihin sävyvalinnoilla ja kunnollisella valaistuksella. Kiintokalusteet mitoitettiin tarkasti, koska pienessä tilassa jokainen neliö täytyy saada hyötykäyttöön.  Asukkaat ovat erittäin tyytyväisiä aikaa kestävään ja tunnelmaltaan rauhalliseen wc-tilaansa.

MODERNI JA ROHKEA KOTI 2017

Tämä muusikon ja urheilijan koti on rohkeasti ja persoonallisesti sisustettu, mukaillen viimeisimpiä sisustustrendejä. Keittiö on upea mustan ja tammen yhdistelmä,ja pesutiloissa on käytetty hartsipinnoitetta, jolla on saatu aikaan saumaton ja elävä pinta. Olohuoneen päätyseinät ovat Kalklitir -kalkkimaalia. Kalustukseen on panostettu, ja kodista löytyykin useita moderneja huonekaluja, mm. BoConceptin Imola tuoli, Artekin Kaari ruokapöytä, Muuton Nerd tuolit ja Adean Bon Daybed.  

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT 2016, KOHDE NRO. 7, OMATALO ARMAS/2016

Omatalo Armas on nelihenkisen, liikunnallisen ja aktiivisen, ruuanlaittoa rakastavan perheen koti ja rauhoittumispaikka. Armaksen sisustuksessa käytettiin lämpimiä harmaan sävyjä, johon pienet mustat yksityiskohdat tuovat ryhtiä. Kodin sisustuksesta haluttiin harmoninen ja skandinaavinen pientä romantiikkaa unohtamatta.

 

AUTOLIIKE TOIMISTO- JA ENTERTAINMENT TILAT/ autoway/2016

Autoliikkeen sisustussuunnitelmassa värimaailma toteuttiin yrityksen olemassaolevan logon ja siinä käytettyjen värien pohjalta. Toimistotiloissa erityistä huomioita kiinnitettiin tilojen toimivuuteen ja ergonomiaan. Yläkerran entertainment tiloista haluttiin ennen kaikkea viihtyisät ja näyttävät.

KEITTIÖN JA MAKUUHUONEEN FACELIFT 2017

Tämän 2000 luvun alkupuolella rakennetun omakotitalon makuuhuoneeseen ja keittiöön haluttiin tehdä raikastusta ja pinta-remonttia. Remontti toteutettiin pienellä budjetilla. Keittiön ovet ja rungot maalattiin itse, tapetit irrotettiin ja seinät maalattiin. Myös valaistusta parannettiin keittiössä jonkin verran. Keittiöstä poistettiin kokonaan raskas vitriiniyläkaappi.

Makuuhuoneessa niin ikään poistettiin tapetti ja seinät maalattiin tässä tilassa Kalklitir -kalkkimaalilla. Sänky ja yöpöydät maalattiin raikkaan valkoisiksi ja tilaan ostettin kaunis, sisustukseen sopiva nojatuoli. Myös tekstiilejä uusittiin.

TYÖHUONEEN PIENI PINTAREMONTTI/2015

Tässä kohteessa kotiin oli muutettu suoraan remonttia tekemättä. Nyt talon äidin työhuonetta haluttiin päivittää pienellä ja edullisella remontilla. Tilaa raikastettiin kauniilla tapetilla, turhien tavaroiden karsinnalla ja huonekaluja siirtämällä.

PARTURI-KAMPAAMON SISUSTUSKONSULTAATIO 2016

Vaasassa sijaitsevaan ekoparturi-kampaamoon toteutettiin sisustuskonsultaatio, jolloin mietimme yhdessä yrittäjän kanssa tilaratkaisua ja  värimaailmaa, jotta saatiin luotua toiminnallisesti järkevä työympäristö, sekä lisäksi viihtyisä ja kaunis liike vuokratiloissa. Valaistukseen panostettiin, sillä tila halutaan saada tarvittaessa rauhalliseksi valaistusta himmentämällä.