OMAKOTITALO 2019

Tämän upean Kannustalo LATO kodin valaistussuunnitelma ja sähköurakointi saatiin valmiiksi loppukesästä 2019. Myös kodin runkovalaimet ovat KVS:n valikoimasta.

Valokuvaus: Visio creative

HYPERMARKETIN HEDELMÄ- JA VIHANNESOSASTON VALAISTUSTOTEUTUS 2019

OMAKOTITALON VALAISTUSTOTEUTUS 2019

OMAKOTITALON VALAISTUSSUUNNITELMA 2018

Tämän näyttävän omakotitalon valaistussuunnitelmassa on otettu huomioon talon arkkitehtuuri. Valaistusratkaisut osaltaan tukevat näyttävää ja ylevää sisustusta.

OMAKOTITALON VALAISTUKSEN UUSIMINEN 2018

Tässä kodissa valaistusta haluttiin uusia, koska koti koettiin pimeäksi. Valaistus muutettiin kauttaaltaan koko kotiin, lisäten spotteja,paneeleita ja LED-nauhoja. Kaikki valoryhmät ovat kodissa nyt himmennettäviä, joten valaistuksen antamaa tunnelmaa voi aina halutessaan säätää. Valaisimien värilämpötila ennen muutosta oli 2700K, nyt valaisimien värisävy on 4000K.

KURIKAN KUKKAKONTTI 2017

Kukkakauppa Kurikan Kukkakontissa uusittiin kauttaaltaan myymälän valaistus tuotteillamme syksyllä 2017. 

PARITALOHUONEISTON VALAISTUS 2017

Tässä kohteessa uusimme valaistusta keittiössä, olohuoneessa ja eteisessä.

 

OMAKOTITALON KYLPYHUONEEN JA SAUNAN VALAISTUS 2017

Tässä omakotitalossa uusittiin kylpyhuoneen ja saunan remontin yhteydessä myös tilan valaistus. Valaistuksessa käytettiin LED-paneeleita tuomaan yleisvaloa, mutta tilan valaistus on mahdollista muuttaa tunnelmalliseksi epäsuoraa valoa hyödyntäen. Epäsuora valaistus toteutettu LED-nauhalla.

RIVITALOKOLMION REMONTTI JA VALAISTUKSEN UUSIMINEN 2017

Kohteessa tehtiin remonttia mm. keittiössä ja saimme toteuttaa valaistuksen päivitystä myös olohuoneessa ja eteisessä. Keittiössä kattoon asennettu hyvän yleisvalon antava LED-paneeli ja välitilaan sekä kaapiston päälle toteutettu epäsuoravalaistus LED-nauhalla.

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT, KOHDE 36 , Kastelli Koria 2016

Kastelli Koriaan teimme valaistussuunnittelun ja sähköurakoinnin. Koria on persoonallinen koti, jossa on sekoitettu taitavasti sekä modernia että perinteistä tyyliä. Koriassa on paljon integroituja, rakenteellisia valaistusratkaisuja.  Myös epäsuoraa valaistusta on käytetty paljon. 

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT, KOHDE 41, Honkatalot Lumimustikka 2016

Honkatalot Lumimustikkaan toteutimme valaistussuunnittelun ja sähköurakoinnin. Lumimustikka on on ekologisia arvoja arvostavan 5 henkisen perheen moderni, itämaisin vivahtein sisustettu koti. Kohteeseen suunnittelimme ja toteutimme myös uniikin valoseinän katseenvangitsijaksi. Lumimustikassa valaistusratkaisuissa on hyödynnetty talon rakenteita ja valaistuksessa on harkittua kerroksellisuutta.

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT, KOHDE 43, Lakeuden Jämerä Kutsu 2016 

Lakeuden Jämerä kutsu on kohde, johon teimme valaistussuunnittelun ja sähköurakoinnin. Kodin valaistus on tyylikäsja tarkkaan harkittu kokonaisuus. Olohuoneessa on edustamamme Vecta Designin akustoitu kangaskatto ja eteiseen on toteutettu valokangaskatto. Valaistus sisältää paljon kauniita ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

TAVARATALON HEDELMÄ- JA VIHANNESOSASTON VALAISTUSTOTEUTUS 2019

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT, KOHDE NRO.7, OMATALO ARMAS 2016

Armaksen valaistuksesta haluttiin käytännönläheinen ja toimiva. Tarvittaessa valaistus antaa hyvää työskentelyvaloa, esimerkiksi keittiön valaistukseen on panostettu, sillä perheen isän harrastus on ruuanlaitto. Valaistus on muuttuva ja kerroksellinen, jolloin illan hämärtyessä saadaan luotua kaunis tunnelmavalaistus.

LIIKE- JA ENTERTAINMENT TILAN VALAISTUS / AUTOWAY 2016

Autoliikkeen sisustusksessa ja valaistuksessa haluttiin hieman rikkoa vanhoja kaavoja, ja valaistus on toteutettu näyttävästi, mutta kuitenkin kustannustehokkaasti.

 

OMAKOTITALO, NURMO 2015

Tämä omakotitalo Nurmossa on valmistunut 2015. Moderniin taloon käytettiin paljon alumiinia ja suoria valolinjoja. Koti raikas, valoisa ja tyylitelty kokonaisuus.

KESÄMÖKKI, ÄHTÄRI 2016 

Tämän kesämökin valaistus uudistettiin kauttaaltaan toimivammaksi ja muunneltavaksi. Erityisesti haluttiin uudistaa eteisen, makuuhuoneen ja keittiön valaistusta. Nyt valaistus on ideaalinen työskentelyyn, ja samalla himmennettävissä tunnelmavalaistukseksi.

 

 

RIVITALO KOLMION VALAISTUKSEN PÄIVITYS 2016 

Muuttaessaan tähän rivitaloon, halusivat asiakkaat tehdä päivityksen asunnon valaistukseen. Mm. lastenhuoneen valaistus on nyt oikeanlainen häikäisemätön valaistus, ja kylpyhuoneen peilivalot eivät luo varjoja kasvoille.

 

KEITTIÖN VÄLITILAN VALAISTUKSEN UUSIMINEN 2016

Tässä kohteessa korvattiin keittiön välitilan loisteputkivalaisimet tehokkaalla LED-nauhalla. Välitilassa oli kaksi erillistä loisteputkivalaisinta, joissa oli integroituna valokytkin. Näiden integroitujen kytkimien tilalle asennettiin heikkovirralla toimiva hipaisukytkin, joka piiloitettiin yläkaapiston sisään virtalähteen kanssa. Kytkin toimii puun läpi painamalla. LED-nauha asennettiin alumiiniprofiilin sisään ja valoa hajauttamaan laitettiin diffuusori.

VALAISTUKSIA VUONNA 2017

Tässä kuvakollaasissa pienempiä yrityksemme suunnittelemia valaistuksia vuodelta 2017. Näissä kaikissa myös asennus on tullut kauttamme.